Actionkamerat - Laaja valikoima tuotteita - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Actionkamerat

Ikuista tärkeät hetket laadukkailla ja edullisilla action-kameroillamme, missä ikinä liikutkin. MaxGamingilta löydät vedenpitävällä kuorella sekä useilla lisävarusteilla, jalustalla ja asennusjärjestelmällä varustetut action-kamerat. Voit ottaa kuvia uusista, jännittävistä kuvakulmista ja luoda upeita videoita vauhdikkaista ulkoaktiviteeteistasi. Ikuista lomanvietto ja hauskat päivät ulkona yhdessä ystäviesi kanssa!

Täältä löydät näppäriä ja joustavia action-kameroita, jotka on helppo ottaa mukaan kaikkiin mahdollisiin aktiviteetteihin, kuten esimerkiksi vaeltamaan, hiihtämään, juoksemaan, kiipeämään vuorelle, snorklaamaan, purjehtimaan, ajelemaan tai maastopyöräilemään. Ne ovat kestävämpiä kuin tavalliset kamerat ja videokamerat ja soveltuvat kaikenlaisiin olosuhteisiin ja vaativaan säähän, joten sinä voit keskittyä pitämään hauskaa. Useilla kameramalleillamme voit myös kuvata kuva- ja videomateriaalia veden alla 30 metriin asti. Jos nautit vauhdikkaista urheilulajeista ja haluat vangita filmille jonkun tempun, voit myös luoda upeita slowmotion-filmejä, tai vlogata ja jakaa ikuistetut hetket ystävillesi ja sosiaaliseen mediaan.

Kameramallien joustavuuden ansiosta sinulla voi halutessasi olla kamera mukana aina, kun tapahtuu jotain hauskaa. Kun ostat action-kameran, tarjolla on myös suuri valikoima erilaisia jalustoja ja muita lisävarusteita, joiden avulla voit kuvata upeista kuvakulmista ja luoda kuvia ja videoita, joita katsoessa tuntuu, kuin olisit itse mukana liikkeessä. MaxGamingilta löydät myös valmiita settejä, joissa on erilaisia asennustuotteita esimerkiksi kypäriin ja polkupyöriin, ja jotka ovat yhteensopivia GoPro:n ja muiden action-kameroiden kanssa. Meiltä saat myös XL-imukupit, kelluvat kädensijat vesiurheiluun sekä ohjaustankokiinnikkeet.

Täydennä ulosvedettävällä selfie-kepillä, jonka avulla voit ottaa selfieitä, ja ota cooleja kuvia tai kuvaa videoita yhdellä kädellä.
Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot
Hintaryhmä
Väri
Musta Musta
Tuotemerkit
Extreme Media
Kategoria
Säästä -28%
Extreme Media Langaton Selfiekeppi Tripod Alvito Bluetooth 4.0
Extreme Media
Langaton Selfiekeppi Tripod Alvito Bluetooth 4.0
11.99 € (16.69 €)
Loppu varastosta