Black Friday 2022 - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Black Friday MaxGaming.fi
days --
hours --
minutes --
seconds --

Black Friday

25. marraskuuta 20221 on MaxGamingilla jälleen Black Friday (Black Week). Vuosi vuodelta panostamme Black Fridayhin enemmän, ja joka vuosi MaxGaming pyrkii tarjoamaan asiakkailleen aina vain parempia tarjouksia. Vuosi 2022 ei tee poikkeusta. Kuten tavallista, tämänkin vuoden Black Friday keskittyy täysillä pelaamiseen ja e-urheiluun. Luvassa on tarjouksia kaikesta mahdollisesta, kuten pelituoleista, headseteistä, hiiristä, hiirimatoista ja, ja vaikka mitä muuta. Tervetuloa viettämään pelialan parasta Black Fridayta.

Mikä on Black Friday?

Black Fridayn historia juontaa juurensa 1800-luvulla tapahtuneeseen pörssikatastrofiin. Tuona päivänä jonkin aikaa jatkuneiden hämmästyneiden spekulaatioiden jälkeen kullan hinta laski ja markkinat romahtivat. Toinen suosittu teoria siitä, miksi päivää kutsutaan juuri Black Fridayksi, liittyy aikaan, jolloin yhdysvaltalaiset yritykset tekivät kirjanpitoaan käsin. Tuolloin voitot merkittiin mustalla ja tappiot punaisella.

Monet liikkeet lienevät olleet "punaisella" suurimman osan vuodesta, mutta myöhemmin "muuttuivat mustiksi" kiitospäivän jälkeen, kun väki osti suuria määriä alennuksessa olleita tavaroita.

Tuoreemmassa merkityksessä Black Friday viittaa kuitenkin kiitospäivän jälkeiseen päivään. Siitä on tullut yleinen, alennuksia tulviva ostospäivä, ja sen katsotaan polkaisevan joulukaupan sesongin käyntiin. Black Friday on Suomessa kasvanut yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Liikkeet tarjoavat isoja alennuksia elektroniikkaan, leluihin ja muihin joululahjoihin. Tai ainakin kuluttajilla on mahdollisuus ostaa edullisemmin kaikkein ajankohtaisimpia ja suosituimpia tuotteita.

Emme tavallisesti ole innoissamme heräämässä ennen kukonlaulua, mutta Black Fridayna teemme poikkeuksen. Miten kukaan voisi nukkua ja menettää kaikki tarjolla olevat fantastiset Black Friday -tarjoukset. Jo monena vuonna ihmiset ovat hetkeksi unohtaneet synkeän syyspimeän ja rientäneet etsimään täydellisiä lahjoja uskomattomaan hintaan. Kuuluipa Black Friday syysperinteisiisi tai ei, tätä Black Friday -myyntiämme et halua jättää väliin.